Midden in de chaos dat 2020 is, viert Toprow de opening van een nieuwe locatie in Melbourne, Australië. De eerste Australische roeiers zullen op 4 November te water gaan, 8 maanden na de origineel geplande opening van de locatie, wat helaas was uitgesteld door de COVID-19 maatregelen.

Hoofdinstructeur Will Golding is gedurende de lockdown een positief lichtpuntje gebleven en heeft elke week de bevolking van Victoria (en onze andere roeiers over de wereld) meegenomen in Facebook Live Workouts en heeft gecoacht via Virtual Ergometer Coaching. Naast deze online presence heeft Will deze tijd aangegrepen om de locatie, boten en instructeurs voor te bereiden op het eerste echte roeiblok, dat van start zal gaan zodra het kan! Zoals met veel andere locaties hebben wij veel support gekregen van de lokale partner Richmond Rowing Club, wiens bestuur ons een helpende hand heeft gegeven wanneer het ging om het openen van de deuren na een tweede lockdown in Melbourne en meer. We kijken er naar uit om deze band de komende jaren te blijven versterken.


 

 

 

 

 

 


Onze coaches “down under” kijken er naar uit om eindelijk te kunnen beginnen en staan te popelen om onze cursussen aan te bieden aan de bevolking die zich stand heeft gehouden tijdens de strenge maatregelingen in Australië.

Waar onze roeiers op het noordelijk halfrond het moeten doen met ergometers, skiffjes, Liteboats en creatieve constructies om de verspreiding van COVID-19 tegen te houden, wensen wij alle roeiers in Melbourne veel plezier!

Even voorstellen: Ottojan Splinter

Even voorstellen: Ottojan Splinter

Je zult hem vast al eens een keer hebben gezien en misschien is/was hij wel jouw roei-instructeur! Ottojan, student Bouwkunde aan de Hogeschool Inholland Haarlem, heeft zijn passie voor de roeisport ontwikkelt bij de studentenroeivereniging Amphitrite. Als lid heeft...