Wij nemen je elke week mee in de rubriek “Even voorstellen: uw instructeur”, het team van TopRow, werkzaam bij locatie Roeicentrum Berlagebrug.

Dit is Martijn Koopman, geboren Amsterdammer en momenteel schoolsport coördinator bij Toprow. Naast studie en werk is hij veel bezig met roeien en sport. Mag ook wel, want Martijn is op zijn 9de begonnen met roeien bij roeivereniging de Amstel. Hoewel hij altijd onwijs heeft genoten van het wedstrijdroeien en na een mooie overstap naar de R.S.V.U. Okeanos, heeft Martijn door blessures de riemen moeten neerleggen.

Maar goed, dat wil niet zeggen dat hij niet af en toe nog kan genieten in een bootje. Martijn kan je overal bij Toprow tegenkomen, in de boot, achter de computer en natuurlijk op Watersportcentrum Sloterplas! Zo een echte alleskunner ben je natuurlijk niet alleen op je werk, nee! Martijn is namelijk afgelopen november afgestudeerd in de master Spatial, Transport & Environmental Economics en doet nu een universitaire leraren opleiding.

Wat deze 1.78m bonk spier nog achterhoudt? Dat hij stiekem van in de avond hard meezingen zingen en uitbundig dansen in de woonkamer houdt. Vraag hem eens naar zijn favo liedjes om op te swingen!